All Time High in de grafieken

All Time High in de grafieken

In de nieuwste versie van de app wordt All Time High zichtbaar in de grafiekschermen.

De iOS versie van de App is deze week live in de Apple store, de Android versie komt volgende week beschikbaar in de Google playstore.

Hoogste koers ooit (All Time High)

In de jaar grafiek en in de grafiek vanaf het begin van de coin, zie je de hoogste koers ooit met de datum waarop die is behaald. Hier zie je dat de ATH van Bitcoin 53.071 euro is geweest op 14 april 2021.

Hoogste koers per dag en maand

In het dagoverzicht zie je de hoogste prijs van de coin van de laatste 24 uur. In het maandoverzicht zie je de hoogste prijs van de afgelopen maand. Hier zie je dat Ethereum de afgelopen dag 2786 euro als hoogste punt heeft bereikt.

Aanpassing koersmeldingen

In het scherm waarin je je persoonlijke koersmelding kan instellen is een aanpassing gedaan. Je kunt de persoonlijke koersmeldingen in het menu vinden, je kunt 2 meldingen per coin instellen en je ontvangt dan een bericht op je telefoon als je koers bereikt is.

Als je nu naar het koersmelding scherm gaat, wordt altijd de huidige koers getoond van Bitcoin, Ethereum of Litecoin. Dit is natuurlijk erg handig als je een koersmelding wilt instellen.