Sint heeft het land nog niet verlaten of de Kerstman staat alweer voor de deur. Je wilt dit jaar natuurlijk wat origineels kado geven. Met de gunstige koers is dit misschien wel de uitgelezen kans om je dierbaren wat Bitcoin toe te stoppen.

Onderaan dit artikel lees je dat Bitmymoney jou ook een kado geeft, wanneer je Kerstkado’s uitdeelt via Bitmymoney.

Persoonlijke gift

Bitcoin cadeau doen is nog nooit zo eenvoudig geweest, alles wat je nodig hebt is het e-mailadres van je vriend of familie.
Kies welke munt je wilt schenken en voeg jouw persoonlijke boodschap toe. Jouw familie krijgt jouw boodschap zowel in de e-mail als in de app te zien.

Via de app kun je €100 per dag versturen. Mocht je meer kado willen doen, dan kun je grotere bedragen via je account op de website versturen.

Zakelijk schenken

Heb je een bedrijf en wil je je medewerkers dit jaar wat bitcoin schenken? Dat kan! Voor drukke ondernemers die iets innovatiefs en speciaals willen geven heeft Bitmymoney de oplossing.

Het is nu mogelijk om de jaarlijkse Kerstbonus uit te keren in Bitcoin. Op die manier geef je je team dit jaar geen kartonnen doos, maar een eindejaarsgeschenk voor de toekomst.

Voor ieder wat wils

Of je nou 5, 50 of 500 medewerkers hebt, binnen 2 dagen is het geregeld. Dit maakt jouw bedrijf direct origineel en nieuwswaardig.

  1. Bepaal welke munt je cadeau wilt doen
  2. Schrijf je persoonlijke boodschap aan je medewerkers, wij voegen deze voor je toe
  3. Mail je lijst met e-mailadressen naar kado@bitmymoney.com.
  4. Wij gaan meteen voor je aan de slag!

> Jouw bedrijf Bitcoin kado? Neem contact op met kado@bitmymoney.com <

Nieuwe gebruikers

De ontvanger van jouw Bitcoin kado hoeft geen klant bij Bitmymoney te zijn. Dat maakt niet uit. Via jouw kado kunnen ze eenvoudig een account aanmaken en je gift in ontvangst nemen.

Een kado van Bitmymoney

Wanneer je kado doet aan een nieuwe gebruiker, krijgen jullie beiden een kleine Kerstbonus in Bitcoin. Deze wordt na de eerste aankoop van je vriend automatisch bijgeschreven op je account.

Hoe dit precies werkt, lees je hier.

Wie doen het al?

Elke maand stellen we een vraag aan gebruikers op de Bitmymoney website. In december gaat de vraag over Bitcoin kado doen.

Uit de voorlopige uitslag blijkt dat bijna de helft van de mensen dit een leuk idee vindt, of al een keer Bitcoin kado heeft gegeven.

Voorlopige uitslag d.d. 8 december