Bitmymoney bij BNR

Bitmymoney bij BNR

Dinsdag 31 augustus was de CEO van Bitmymoney co-host bij de BNR Cryptocast.

Cryptocast is de podcast over cryptovaluta van Herbert Blankesteijn op Business News Radio. Te gast was Michaël van de Poppe, ondernemer en bekend van zijn analyses van cryptovaluta op social media.

Robert-Reinder Nederhoed belichtte als co-host ontwikkelingen in de wereld van Bitcoin. Onderwerpen die aan de orde kwamen:

  • Een vooruitblik op de Bitcoinkoers tot december
  • Zuid-Amerika: Bitcoin in Cuba en El Salvador
  • 12-jarige ontdekt NFT's en verdient een jaarsalaris
  • Ethereum forkt per ongeluk

Het is uitgezonden in twee delen, waarbij het eerste deel (A) op de radio is uitgezonden en het vervolg (B) van het gesprek als podcast. Luister beide via:

183 a: Cuba volgt met crypto voorbeeld El Salvador
Cuba bereidt wetgeving voor die betalingen met crypto mogelijk moet maken. Tevens staat regulering op stapel om licenties in te stellen voor bedrijven die cryptobetalingen faciliteren en coins inwisselen. Dit terwijl in El Salvador op 7 september de wet in werking treedt die bitcoin wettig betaalmid…
Deel A - uitgezonden op BNR radio
183 b ‘Cycli van bitcoin worden langer, stijgingen nemen af’
Trader en analist Michaël van de Poppe over waar de bitcoin heen kan gaan, hoe de cycli zich in de toekomst gaan gedragen, de dominantie van bitcoin en de kansen van altcoins en ook over de toepassing van crypto in NFTs en games.
Deel B - het vervolg als podcast