Bitmymoney en "Bgold"

image

UPDATE 24-10-2017 : Vannacht heeft de afsplitsing van Bgold plaatsgevonden. Het team van Bgold heeft de software nog niet beschikbaar gesteld, waardoor Bitmymoney de coins nog niet kan claimen. We hebben de klanttegoeden ten tijde van de fork vastgelegd. Zodra er meer duidelijkheid is over Bgold software en of beurzen Bgold gaan aanbieden, zullen wij onze rekeninghouders hierover berichten.

Nieuwsbrief van 13-10-2017 

De aankomende afsplitsing van Bitcoin, genaamd Bgold (Bitcoin gold) heeft onvoldoende ondersteuning van de community en wordt nog niet aangeboden op gerenommeerde beurzen.

Voor de zekerheid zal Bitmymoney op het moment van de splitsing de tegoeden per gebruiker vastleggen. Alleen als Bgold voor 1 januari 2018  verhandelbaar is op gerenommeerde beurzen en voldoende waarde heeft, zal Bitmymoney de coins claimen, verkopen en uitkeren aan de gebruikers.

Het staat je vrij om zelf je Bgold te claimen. Stuur dan vóór 24 oktober je bitcoins naar een eigen wallet. Bitmymoney levert geen support op zelf claimen bij een splitsing.