Madelon Praat over El Salvador en Lightning

Madelon Praat over El Salvador en Lightning

In deze video kondigt Madelon Vos vanuit El Salvador aan, dat ze een documentaire maakt over hoe het het land vergaat sinds het Bitcoin introduceerde als wettig betaalmiddel. Er gaan wisselende berichten rond over het succes of juist falen van Bitcoin in het Zuid-Amerikaanse land. Madelon gaat het voor ons uitzoeken.

Lightning

Madelon bespreekt Jack Mallers, deze Amerikaanse Bitcoinondernemer kondigde aan betalingen met Bitcoin over het Lightning netwerk te gaan integreren op het platform Shopify. Dit betekent dat het op korte termijn mogelijk wordt bij veel grote bedrijven, gemakkelijk met Bitcoin te kunnen betalen. Positief nieuws voor Bitcoin: weer een grotere groep gebruikers kan via het alternatieve betaalsysteem wereldwijd aankopen doen, onafhankelijk van hun lokale munt.

Dollar Cost Averaging

Het gaat goed met de portefeuille die Madelon bij Bitmymoney aanhoudt. Ondanks de koersschommelingen van afgelopen maanden, wordt er nog steeds een mooi rendement behaald op de investeringen. Door haar DCA-strategie spreidt Madelon haar koersrisico.
Wil jij ook DCA sparen?