Nieuwe app functies: januari 2020

Nieuwe app functies: januari 2020

Begin januari is de nieuwe versie van de mobiele App gelanceerd voor zowel iOS als Android, met mooie nieuwe features via de App en Play stores.

Spaar eenvoudig

Wij zijn een groot fan van regelmatig sparen. Doordat je over langere tijd instapt, heb je minder risico van koersschommelingen. We werken aan een slimme spaarassistent, die je kan helpen met slim sparen.

Als eerste verbetering krijg je een spaarscherm in je App. Hier kies je de munt en het bedrag om te kijken wat je na 5 jaar zou hebben gespaard.
Bij je eigen bank stel je een periodieke overschrijving in naar Bitmymoney. Alle gegevens die je hiervoor nodig hebt, kun je kopiƫren vanuit het spaarscherm.

Bitcoin storten in de App

In het menu vind je je eigen Bitcoinadres met QR-code. Dit adres kun je gebruiken om Bitcoin naar je eigen Bitmymoneyrekening te sturen.

Grafiek verbeterd

Gebruikers hadden moeite met het vinden van de grafiek voor elke munt. Hiervoor is het design verbeterd, zodat het vergroten duidelijker wordt en de afgebeelde periode beter zichtbaar is.

Blinden en slechtzienden

De pincode bij het openen van de app krijgt weer focus, waardoor het toetsenbord meteen zichtbaar wordt. Daarmee wordt de app beter geschikt voor gebruikers met een visuele beperking.