Radar: Toezicht in Nederland

Radar: Toezicht in Nederland

Radar besteedde aandacht aan mensen die hun geld door anderen lieten investeren. De informatieve uitzending maakt duidelijk dat het verstandig is zelf te handelen bij geregistreerde bedrijven.

Bitmymoney is sinds 2020 geregistreerd bij de Nederlandse Bank.

Zelf handelen

Wil je investeren in Bitcoin, dan is Bitmymoney het gereedschap om dit makkelijk zelf te doen. Zoals wij al lang uitdragen: spaar Bitcoin voor de langere termijn. Bouw je bitcoinbezit rustig op. Er is geen reden om dit uit te besteden aan anderen.

Wanneer je zelf je bitcoins bij Bitmymoney beheert, houd je het in eigen hand. Het risico dat je dan nog loopt is een schommeling in de waarde van je bezit.

Vertrouwen

Wanneer een bedrijf niet de moeite neemt om te investeren in een registratie in Nederland, kun je je afvragen of jij je geld wel wil investeren bij een buitenlandse partij die ergens ver weg zit, zoals expert financieel toezicht Lelieveldt opmerkte in de uitzending. Een registratie in Nederland geeft vertrouwen.

Ben je benaderd en heb je twijfels? Dan kun je altijd contact opnemen met onze support.

Uitzending gemist

De uitzending van Radar is online te bekijken via NPO. Het onderdeel over toezicht op crypto duurt ongeveer 20 minuten.

Fraudeurs hebben vrij spel op illegale cryptobeurzen door gebrek aan toezicht van DNB gemist? Start met kijken op NPO Start
Stephan raakt zijn hele vermogen kwijt aan gewiekste fraudeurs. Ze maken hem 600.000 euro afhandig via Coinbase, een cryptobeurs die illegaal in Nederland opereert. Dat kan daar makkelijk, want er is nauwelijks toezicht op buitenlandse cryptoplatforms. Coinbase krijgt nota bene een officile registra…