Meer over belasting op je Bitcoin

Meer over belasting op je Bitcoin

Belasting betalen over je bitcoin? Hoe zit het nu precies?

In onze vorige blogpost hebben wij uitgebreid behandeld hoe je belastingaangifte kunt doen over je cryptoportefeuille.

De CEO van Bitmymoney, Robert-Reinder Nederhoed, was vorige week bij BNR, waarbij uitgebreid ingegaan wordt over alle zaken omtrent belasting op Bitcoin.

Spaarrekening kinderen

In de podcast wordt de mogelijkheid besproken om een spaarrekening te openen bij Bitmymoney voor je minderjarige kinderen. En hierbij is ook belangrijk: hoe je jaarlijks tot €5.000 belastingvrij Bitcoin kunt schenken.

Bekijk de podcast via youtube


BNR Cryptocast
https://www.bnr.nl/podcast/cryptocast/10436582/bitcoin-en-belasting-betalen

Link naar de podcast
https://www.bnr.nl/player/audio/10183953/10436582

Sparen bij Bitmymoney

Op ons platform is het mogelijk is een rekening te openen op naam van je minderjarige kinderen. Dit maakt het mogelijk om in Bitcoin, Ethereum en Litecoin te sparen, binnen de belastingvrije mogelijkheden.
Je kunt door gebruik te maken van Send-to-friend kosteloos heel eenvoudig Bitcoin, Litecoin of Ethereum in het account van je kind zetten.

Het openen van een account voor je kinderen kan via onze website, of door gebruik te maken van je persoonlijke vriendenlink. Wanneer je gebruik maakt van deze laatstgenoemde optie, ontvang je als ouders een deel van de commissie op alle transactiekosten die zijn gemaakt bij aankopen van crypto via het account van je kind.

Heb je meer vragen over het openen van een account voor je kinderen? Neem dan contact op met onze support via support@bitmymoney.com.