Meer tools voor je Bitcoin

Meer tools voor je Bitcoin

Vandaag komt de nieuwe versie van de mobiele app uit voor iOS en Android. Met feedback van gebruikers maken we het voor jou steeds beter.

Bitmymoney biedt het beste gereedschap om een vermogen in Bitcoin op te bouwen. Lees hieronder wat we de afgelopen maanden voor je hebben toegevoegd.

Adres opslaan

In de App kun je je woonadres opslaan. Na inloggen word je gevraagd om je woonadres. Je kunt via je postcode en huisnummer het adres opzoeken en opslaan in je account.

Bitcoins zijn een financieel product, waardoor er wettelijke eisen zijn voor zowel de gebruiker als Bitmymoney, als leverancier van Bitcoindiensten.

Op de website is dit beschikbaar in je profiel.

4-jaar periode in de grafiek

Zoals in eerdere artikelen toegelicht, kent de Bitcoinkoers een duidelijke 4-jaarscyclus. Sinds 2009 is er elke vier jaar een nieuw hoogtepunt bereikt. Vanuit die gedachte hebben we de periode van 4-jaar toegevoegd aan de grafiek.

In het artikel over de prijs van Bitcoin en de halving in 2024 kun je hier meer over lezen. Een halving wordt doorgaans gevolgd door een periode van koersstijging. De halving vindt in april dit jaar plaats. Dat is over minder dan 50 dagen.

Inzicht in rendement

Vorig jaar is Return on investment toegevoegd aan het Menu. Return on investement staat voor je rendement op je investering. Je ziet je rendement per jaar van alle munten bij elkaar.

Verwacht: rendement per munt
Op verzoek van gebruikers zal later dit jaar per munt het rendement inzichtelijk worden.

Snel en veilig inloggen

Vergeet je pincode. Log in op de app met je vingerafdruk of gezichtsherkenning. Dit is niet alleen sneller dan je pincode intikken, het is ook veiliger.

Inlogscherm van de mobiele app met keuze voor Face ID of pincode

Je kunt biometrisch inloggen aan- en uitzetten via het menu in de app.

Persoonlijke koersmeldingen

Het uiterlijk van de koersmeldingen is verbeterd. Zoals je misschien weet kan je een bericht krijgen als jouw gewenste koers bereikt is. Koersmeldingen kun je vinden in Menu en in het koersscherm.

Bonus: de Bitcoin kadobon

Je kunt via de website een kadobon aanmaken, om Bitcoin op papier te kunnen schenken. Leuk als verjaardagskado.

Je maakt een kadobon aan met jouw bedrag in Bitcoin en een boodschap voor de jarige. Daarna download je de kadobon als PDF en druk je deze af. Een vrolijke envelop erom en je kado is klaar.

Je vindt de kadobon op de website in je Bitcoin-account als optie bij versturen. Als jouw vriend de kadobon niet gebruikt, komt het bedrag na 1 maand weer in je tegoed terug.