All Time High in zicht

All Time High in zicht

Bitcoin maakt deze week weer een flinke prijsstijging door.

Wat gaat de koers doen?

Wij hebben jullie eerder bericht over het model dat deze prijsstijging heeft voorzien. Dit model heet Stock-to-flow (S2F) en is gemaakt door een Nederlander die onder de naam PlanB zijn model heeft gepubliceerd.

Het S2F-model voorspelt een forse stijging van de koers elke vier jaar. Het model heeft zich bewezen in 2013 en 2017 en voorspelt in 2021 opnieuw een forse stijging, tot €90.000 eind 2021.

Als je wilt weten hoe het Stock-to-flow model werkt, kun je dit artikel lezen.

Vandaag postte PlanB het volgende op Twitter:

Ben ik te laat om bitcoins te kopen?

Heb je de beslissing om te beginnen met Bitcoin voor je uitgeschoven en wacht je op “het moment” om te beginnen? Als het model van PlanB uitkomt gaat de koers nog bijna keer 2 dit jaar.


Bitmymoney heeft drie tips voor je:
Ten eerste kun je je koersrisico spreiden door periodiek te sparen met kleine bedragen. Daalt de koers, dan krijg je meer Bitcoin voor je geld. Stijgt de koers, dan heb je winst op je eerder gekochte bitcoins.

Ten tweede raden we aan om voor een lange termijn te sparen. Wij zien Bitcoin als het geld van de toekomst.

En als derde: laat je niet te veel leiden door de waarde in euro's. Het doel is om een vermogen in Bitcoin op te bouwen. Ook al is je portfolio in euro's minder waard, je behoudt altijd hetzelfde aantal Bitcoin.

Hoe blijf ik op de hoogte?

Melding All Time High

Als Bitcoin inderdaad de weg naar boven blijft vasthouden is, wil je vast weten wanneer het moment is dat Bitcoin de allerhoogste koers ooit bereikt.
Je kunt in je app instellen dat je een melding wilt ontvangen.

Widget instellen

Je kunt op je telefoon ook de koers altijd zichtbaar hebben. Dit heet een widget en de Bitmymoney-widget kun je installeren. Lees alles over de Bitmymoney widget en hoe je die instelt.